Rulou casetat

Copertina verticala cu cadru este un sistem de protectie vertical, avand un plastic transparent gros de 0.8 mm, rezistent la ploie, zapada, vant etc. Se foloseste pentu inchiderea teraselor, foisoarelor de gradina, pereti despartitori la spalatoriile auto etc.
Plasticul transparent se poate incadra intr-o caseta de aluminiu avand pe lateral, in interiorul aluminiului, perii ce asigura o etansitate intre spatiul de afara si cel de interior.
Acoperirea suprafetelor verticale pentru a le proteja de expunerea la soare si la vant a dus la aparitia necesitatii unor sisteme autonome verticale de umbrire.
Aspectuos, discret, functional, cu posibilitate de utilizare a unei folii transparente, a unui voal perforat sau simplu ca mijloc de acoperire în functie de particularitatile spatiului.
Manual sau cu motor. Autonom sau in combinatie cu pergola. Oricum este folosita, aceasta constructie infrumuseteaza spatiul, iar în combinatie cu pergola ofera o solutie completa de acoperire si protectie.
Cadrul, confectionat din profile de aluminiu cu perii protectoare , ofera o acoperire ideala si etansare a materialului de acoperire, a mecanismului sau a motorului, garantand buna functionare a constructiei.
Designul ingenios al ghidajelor din profile de aluminiu confera o protectie maxima impotriva vantului si a ploii  creand pe de o parte (închis) iluzia spatiului inchis si pe de alta parte (deschis) confortul unei suprafete libere.
Ideal pentru cafenele, restaurante si orice spatiu exterior, dar si pentru ferestre ale cladirilor sau sau spatii semi-inchise

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.