Pergola Floper 120

Este  un sistem  de Pergole ,cu un profil specil din aliaj de aluminiu ,avand marimea 120cmx60cm , piese metalice din otel inoxidabil.El poate atinge independent dimensiunea de 15,00mx6,00m. Estetic este o structura care emana siguranta si soliditate.

Floper este sistemul unic de pergola care a fost supus testarii dinamice in cadrul Galleria del Vento.
Acestea sunt repetitii special efectuate de catre Centrul de aerodinamica si aeroacustic Cercetare Pininfarina, conceput pentru a evalua efectul de aer pe o constructie Tecnic ,in conditii de aer tare virtual (violent).Astfel de teste sunt efectuate ca o continuare a numeroaselor anchete pentru a determina tipul de rezultate a vantului pe o cladire ,in conditii cat mai realist posibil.Rezultatul a fost de asa natura incat Pergola cu structura de 160 nu confrunta probleme in cazul in care vantul are o viteza estimata la 80 km/ora.
In scopul de hidroizolare completa si crearea unui spatiu liber ,am construit un sistem de jgheaburi integrat ,care functioneaza perfect cu sistemul Floper.La ploaie apa nu curge intre profile ci merge prin jgheab si se scurge prin burlan in scurgere
Pergola Floper foloseste ca material de acoperire un tip special NAIZIL PVC Black Out 720gr/mp., are 4 straturi de matterial plastic ce ofera oprotectie completa impotriva razelor UV,Dur 1100 dtex poliester tesatura PVC, ignifuge, ROTOFLUO W fluoridised mixt acrilice / răşină lacuire

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.