Pergola Floper 100

Este un sistem de Pergola retractabila  ,cu un profil special din aliaj de aluminiu ,avand marimea 100cmx60cm ,piese metalice din otel inoxidabil.El poate atinge independent dimensiunea de 15,00mx5,00m.
Floper este sistemul unic de pergola care a fost supus testarii dinamice in cadrul Galleria del Vento.
Acestea sunt repetitii special efectuate de catre Centrul de aerodinamica si aeroacustic Cercetare Pininfarina, conceput pentru a evalua efectul de aer pe o constructie Tecnic ,in conditii de aer tare virtual (violent). Astfel de teste sunt efectuate ca o continuare a numeroaselor anchete pentru a de termina tipul de rezultate a vantului pe o cladire ,in conditii cat mai realist posibil. Rezultatul a fost de asa natura incat Pergola cu structura de 100 nu confrunta probleme in cazul in care vantul are o viteza estimata la 80 km/ora.
Pergola Floper foloseste ca material de acoperire un tip special NAIZIL PVC Black Out 720gr/mp., are 4 straturi de matterial plastic ce ofera o protectie completa impotriva razelor UV,Dur 1100 dtex poliester tesatura PVC, ignifuge, ROTOFLUO W fluoridised mixt acrilice / răşină lacuire.

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.