Despre noi

Ne stau alaturi furnizori de prestigiu din Uniunea Europeana
De-a lungul timpului, firma noastra a stabilit parteneriate strategice cu furnizori de prestigiu din Uniunea Europeana, atent selectionati, punand la dispozitia consumatorului roman produse europene de cea mai inalta calitate, la preturi excelente (importam si vindem pe piata copertinele PARADISE SOLAR LINE, TEMPOTEST ale cunoscutei firme italiene PARA)

Fabrica proprie de copertine, marchize, rulouri
De asemenea, prin fabrica proprie de la Mogosoaia, fabrica cu o suprafata de 1500 mp, finalizam procesul de productie a copertinelor, pergolelor, etc prin coaserea panzelor de copertina si lipirea foliei de policristal cu utilaje si echipamente performante, de ultima generatie.

Totodata, departamentul nostru de cercetare si dezvoltare face eforturi sustinute in vederea extinderii bazei de colaboratori si furnizori, precum si in vederea identificarii celor mai noi si eficiente solutii tehnice pe piata produselor de umbrire.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.